Als je blijft kijken zoals je altijd hebt gekeken,
Blijf je denken zoals je altijd hebt gedacht.
Als je blijft denken zoals je altijd hebt gedacht,
Blijf je geloven zoals je altijd hebt geloofd.
Als je blijft geloven zoals je altijd hebt geloofd,
Blijf je doen wat je altijd hebt gedaan.
Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan,
Blijft jou overkomen wat je altijd overkomt.

 

Missie:
Mijn doel is bewustwording van eigen innerlijke kracht en eigen kwaliteiten. Regisseur worden van je eigen leven. Geluk vind je niet buiten jezelf. Alleen jij bepaalt of je leven is GelukT.

Visie:
Hoe komt het dat je de dingen doet zoals je ze doet? Waarom reageer je in bepaalde situaties op een bepaalde manier? Je gedrag wordt beïnvloed door je normen, waarden en overtuigingen. Overtuigingen hebben hun oorsprong in het verleden en hangen nauw samen met opgedane ervaringen. Overtuigingen kunnen je van dienst zijn en bekrachtigend werken.

Als je er van overtuigd bent dat je goed kunt spreken in het openbaar, zul je geen probleem ondervinden bij het geven van een presentatie. Overtuigingen kunnen je echter ook beperken. Als je er van overtuigd bent dat je niet slank genoeg, niet mooi genoeg of niet slim genoeg bent, zul je bepaalde stappen niet nemen.

Wanneer je volwassen wordt, reageer je vaak nog onbewust vanuit dezelfde patronen en overtuigingen. De omstandigheden en situaties zijn echter veranderd. In plaats van het gewenste effect kunnen je overtuigingen nu een belemmering vormen.

Mijn doel is samen met jou deze overtuigingen te achterhalen en te toetsen om vervolgens jouw nog ongebruikte mogelijkheden en kansen te vinden. Op die manier leer je effectiever omgaan met alles wat je tegenkomt op je pad, gevraagd of ongevraagd. Je wordt regisseur van je eigen leven.